Новини

Откриха официално рехабилитиран пътен участък

Публикуван на Четвъртък, 19 Юли 2012

IMG 1352Реконструираният десеткилометров участък от път II-35 Плевен – Ловеч  бе официално открит днес. Лентата прерязаха инж. Лазар Лазаров – председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура”, народният представител Пламен Тачев, Областният управител Иван Новкиришки, Председателят на Общински съвет - Плевен, Дарин Ангелов и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков.

Проектът се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на България. Общата му стойност  възлиза на 4 964 779 лева.

Ремонтът на отсечката повишава достъпността и връзките в рамките на региона, осигурява по-безопасно придвижване на пътникопотока между областните центрове Плевен и Ловеч, както и подпомага достъпа до административни, здравни, образователни услуги и културно-исторически забележителности.

Не на последно място рехабилитацията на второкласния път осигурява значително съкръщаване на времето за пътуване и безаварийност на придвижването.

„Убеден съм, че занапред ще имаме поводи да се поздравим с още по-значими придобивки, повишаващи стандарта на живот и допринасящи за европейската визия на страната ни”, подчерта при откриването проф. Стойков.

Copyright 2013 Община Плевен - Откриха официално рехабилитиран пътен участък
slots games - slots-games.org