Новини

С „Честито” за двама рожденици започна оперативното заседание на ръководството на Общината

Публикуван на Понеделник, 04 Юли 2016

rd1С наздравица за двама рожденици започна днес оперативното заседание на ръководството на Община Плевен. Рожден ден отбелязват кметът Георг Спартански и началникът на отдел „Култура” Стефка Григорова. С пожелание на първо място за спартанско здраве замeстник-кметът по териториално развитие Невяна Иванчева подари от името на служителите бонсай на г-н Спартански. Той благодари на всички за усилията, които полагат, и подчерта, че когато има резултат, добре свършената работа сама се хвали, а когато не върви, както и да я промотираш, не може да излъжеш хората. „Всички сме временно тук, а градът и общината се надявам да бъдат вечни. Затова всеки от нас трябва да дава по една малка тухличка в общата сграда на Община Плевен. Според това как ще си ги подредим, зависи дали тя ще бъде стабилна и красива. Най-лошото е да се мислим за незаменими, вечни и единствени и че светът почва и свършва с нас. По-голяма заблуда няма, затова нека да си вършим работата”, призова г-н Спартански.

   Заместник-кметът по финанси и икономика Милен Яков поднесе на рожденичката г-жа Григорова красива орхидея в лилаво с пожелание да е здрава и културните събития да стават все повече и по-разнообразни.

rd2 rd3

Copyright 2013 Община Плевен - С „Честито” за двама рожденици започна оперативното заседание на ръководството на Общината
slots games - slots-games.org