Новини

След големия успех в „Игра на хорове” децата от „Звъника” ще изнесат концерт за плевенчани

Публикуван на Вторник, 21 Юни 2016
Zvan1   „Оценката на публиката, според която плевенските деца от „Звъника” бяха класирани на първо място в „Игра на хорове”, е най-голямата възможна оценка, която българската публика може да им даде. Искам да ви благодаря от името на Община Плевен, от името на гражданите на Плевен, че ни доставихте тази емоция, огромно удоволствие и гордост, че нашите, плевенските деца, са супер качествени, супер талантливи и успешни”, това каза в поздрава си към децата кметът Георг Спартански. Възпитаниците на диригента Ваня Делийска бяха посрещнати с овации от ръководството на общината преди началото на седмичното оперативно заседание. Г-н Спартански подчерта още, че младите таланти от „Звъника” представят различни плевенски училища, извън специалната селекция, която се прави в музикалните училища и професионалните гимназии. „Ние доказваме, че във всяко плевенско училище имаме таланти, които трябва да бъдат открити от специалист като г-жа Делийска, така че хорът е съкровищница от плевенските училища”, каза още кметът Спартански.
   Ваня Делийска определи като съдбовни в развитието на хора изминалите три месеца и подчерта, че постигането на този резултат е дело на стотици плевенски деца през годините. „Това е смисълът, ако ние се постараем да бъдем по-екипни, работата във всяка една област би била много по-добра”, сподели г-жа Делийска.
   Концертът, на който хор „Звъника” ще представи пред плевенчани и гости на града песните от конкурса, ще е на 26 юни, неделя, от 20.30 часа на сцената на Каскадата.

Zvan2
Copyright 2013 Община Плевен - След големия успех в „Игра на хорове” децата от „Звъника” ще изнесат концерт за плевенчани
slots games - slots-games.org