Новини

Георг Спартански ще подкрепи лично хор „Звъника” на финала на „Игра на хорове”

Публикуван на Вторник, 14 Юни 2016
Zvanika Igra na horove   Кметът на Община Плевен Георг Спартански ще подкрепи лично хор „Звъника” в участието му на финала на „Игра на хорове” и ще присъства в студиото на шоуто на 17 юни, петък. „Не класирането е важно, а фактът, че децата и техният ръководител Ваня Делийска направиха невероятна реклама на Плевен. Затова имаме идея след „Игра на хорове” да организираме голям концерт на „Звъника” на открито, на който те да изпеят пред плевенчани песните, с които се представиха фантастично в предаването”, уточни г-н Спартански. Началникът на отдел „Култура” Стефка Григорова допълни, че вече се работи по реализацията на концерта, предстои да се уточни и датата му.
   Във финалния кръг на „Игра на хорове” участниците ще имат две задачи. Едната от тях е да изпълнят песен по свой избор, а втората – песен на емблематичния Емил Димитров. „Звъника” ще се представи с песента „Писмо до мама”.
  Предаването е само с покани, но всеки ще може да подкрепи плевенските деца в сайта на шоуто по време на живото предаване от 20.00 до 22.30 часа. 

Copyright 2013 Община Плевен - Георг Спартански ще подкрепи лично хор „Звъника” на финала на „Игра на хорове”
slots games - slots-games.org