Новини

Весели и шарени празници за децата на Плевен

Публикуван на Четвъртък, 02 Юни 2016
deca1   С много емоции, рисунки, лакомства и забавления се изпълни централният площад „Възраждане” в Плевен за 1 юни – Международния ден на детето. Стотици деца и родителите им се веселиха, бяха раздадени и повече от 2 000 балона, а за да се чувстват специални малчуганите, се погрижи Община Плевен - основен организатор на събитието.
   Празникът започна в 16.30 часа, а на сцената за детския празник „За да има повече щастливи и усмихнати деца” се изявиха без сценарий талантливи деца от Плевен на различна възраст. Малки и по-големи пяха и рецитираха, танцуваха, а най-добре представилите се получиха награди. За останалите имаше творчески ателиета по интереси и различни състезания. Удивление предизвика и маг, който левитираше - въпреки обстойното и многократно оглеждане от всички страни, никой не успя да разбере как се задържа във въздуха без опора.
deca4   Празничният ден завърши с концерт на ученици от НУИ „Панайот Пипков” - „Докосваме бъдещето”.
   Същият ден кметът на Община Плевен Георг Спартански беше гост на тържеството на ин витро центъра КИРМ „Св. Елисавета”. Близо 200 деца от страната и чужбина, заченати ин витро или чрез друга терапия, изпълниха с детски глъч и усмивки площадката пред Художествена галерия „Илия Бешков”. Г-н Спартански поздрави децата и техните родители за празника и им пожела да бъдат все така щастливи и усмихнати, да растат в игри и занимания. „Децата са нашето бъдеще, те са нашата радост и гордост, ние трябва да се грижим първо за тях, и след това за всичко останало”, каза още кметът на Община Плевен.

deca2  deca3    
Copyright 2013 Община Плевен - Весели и шарени празници за децата на Плевен
slots games - slots-games.org