Новини

Георг Спартански към малките шахматисти: Пожелавам ви да бъдете добри хора

Публикуван на Сряда, 01 Юни 2016
shah1   Кметът на Община Плевен Георг Спартански поздрави по повод днешния Международен ден на детето участниците в Държавното индивидуално първенство по шахмат, на което Плевен е домакин. Децата и родителите им се събраха в Актовата зала на Общината на тържество.
   „Искрено ви завиждам за трите месеца ваканция, които ви очакват, както и за вероятно вече планираните от родителите ви пътувания до планина, море или гостуване при баба и дядо. Не се съмнявам и че с шаха се справяте отлично - игра много древна и само за умни хора. Господ ви е дал талант, който трябва да развиете за радост и на вашите родители. Радвам се, че сте гости на Община Плевен и на града ни и се надявам, че ще запазите хубав спомен. Важното е да следвате мечтите си с душа и сърце, защото само тогава нещата се получават. Пожелавам ви да бъдете живи и здрави, успешни, да бъдете добри хора, защото това е най-важното. Весела ваканция и честит празник на всички деца!”, пожела г-н Спартански.
   След това под нетърпеливите погледи на участниците в първенството той разряза празничната торта, от която всяко дете получи по парче.
   Държавното първенство ще продължи до 2 юни, а на 3-и и 4-и е надпреварата по ускорен шах и блиц.

shah2  shah3
Copyright 2013 Община Плевен - Георг Спартански към малките шахматисти: Пожелавам ви да бъдете добри хора
slots games - slots-games.org