Новини

„Децата на Плоцк” гостуваха на Община Плевен

Публикуван на Четвъртък, 26 Април 2012

26.04-2IMG 3709Млади певци и танцьори от ансамбъл „Децата на Плоцк” - Полша, бяха посрещнати  днес в Заседателната зала на Община Плевен от заместник-кмета  Алексей Зелов.

Визитата е по повод съвместен концерт с ДЮФА „Нашенчета” при ЦРД,  днес от 17:00 в зала „Катя Попова” и последен етап от турнето на полската формация.

Ансамбъл „Децата на Плоцк“ представя  полските народни танци и фолклора от избрани райони на Полша.

Зам.- кметът Алексей Зелов приветства децата и изрази подкрепата и радостта си от възможността Община Плевен да бъде домакин на толкова талантливи и усмихнати посланици на традициите и обичаите.

26.04IMG 3709

„Скъпи приятели от Плоцк, днес вие сте посланици не само на духа, културата и  традициите, но и на младостта на Полша и ние ще сме

 щастливи да се докоснем чрез вас до магията на вашия фолклор с концерта, който ще ни поднесете след часове. Радостни сме, че и вие ще научите повече за българските  ритми и танци чрез изпълненията на вашите връстници от ансамбъл „Нашенчета”. Именно така се градят най-сигурните мостове между нашите градове и народи!” – сподели с младите певци и танцьори зам.-кметът.Copyright 2013 Община Плевен - „Децата на Плоцк” гостуваха на Община Плевен
slots games - slots-games.org