Новини

Цветан Цветанов откри система за видеонаблюдение в плевенското село Мечка

Публикуван на Събота, 21 Април 2012

IMG 3558

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, кметът на Плевен  проф. д-р Димитър Стойков заедно със своя  екип,областният управител Иван Новкиришки, директорът на ОД на МВР-Плевен, комисар Светозар Илиев и окръжният прокурор на Плевен Иво Радев, посетиха село Мечка в четвъртък.

Министър Цветанов  представи възможностите на монтираната в селото нова система за видеонаблюдение и  проведе непринуден разговор с живущите там. Предприетите мерки са насочени към сигурността на хората в плевенското село, станало известно със скандални кражби и тежки престъпления в последните над десет години.

По време на обсъжданията на проблемите с местните жители министър Цветанов определи ежеседмични срещи на ръководството на ОД на МВР-Плевен, с жители на селото всеки понеделник в следващите два месеца за обсъждане на мнения и виждания за решаване на 

IMG 3562

проблемите, свързани със сигурността и обществения ред в село Мечка."Съчетаването на засилено полицейско присъствие, обезпечено с патрулиращ автомобил, физическа охрана от частни охранителни фирми, съвместните действия с кметската управа и видеонаблюдението дават много сериозна гаранция за опазването на имуществото и ограничаване на кражбите в населеното място", каза Цветанов.  Той увери жителите на село Мечка, че предприетите мерки са насочени изцяло  към по-висока степен на  сигурността им, както и че са  част от приоритетите на ръководството на МВР .

Кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков заяви намеренията си да бъде наета охранителна фирма, която да работи във взаимодействие с полицията.

 

Copyright 2013 Община Плевен - Цветан Цветанов откри система за видеонаблюдение в плевенското село Мечка
slots games - slots-games.org