Новини

Успешен старт на акцията „Да почистим Плевен“

Публикуван на Вторник, 03 Април 2012

IMG 3092

Над 700 души се включиха в акцията  „Да почистим Плевен” на 31-ви март, обяви кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков на редовния си брифинг в понеделник.

Събрани са над 30 куб. боклуци в контейнерите и около 6 тона в чували. 600 чифта ръкавици и над 1200 чувала са раздадени от Община Плевен, на включилите се в инициативата.


Проф. д-р Стойков изказа удовлетворението си от подкрепата  на екипа на УМБАЛ, които са се погрижили за чистотата на територията на болницата ден по-рано, на Обласна управа, начело с  Иван Новкиришки, почистили парк „Кайлъка”, на ПП ГЕРБ Плевен и Младежи ГЕРБ,  за района на Скобелев парк.
Кметът благодари за изключителната подкрепа на всички училища в Плевен, които са почистили районите си  и изрази специални благодарности на  възпитаниците на Спортно училище - най-активни в акцията.

Жителите на „Тотлебен” 33 също са се включили активно в акцията „Да почистим Плевен”.

Чрез медиите, кметът проф. д-р Димитър Стойков, призова жителите на Плевен и по-специално младите хора да опазват обществената собственост. По негови думи много от прожекторите на Каскадата са счупени, някои от тях боядисани с блажна боя. Едно тяло струва над 200 лв., а сумата необходима за ремонт надвишава 2 000 лв.

Copyright 2013 Община Плевен - Успешен старт на акцията „Да почистим Плевен“
slots games - slots-games.org