Новини

Кметът Стойков лично инспектира уличните ремонти

Публикуван на Понеделник, 26 Март 2012

IMG 29701.3 милиона лева отпуска Община Плевен за ремонт на улици . Това обяви кметът проф. д-р Димитър Стойков пред журналисти. В петък той лично инспектира работата по определените отсечки. В проверката участва и управителят на  фирма „Инжстрой“ Ренета Иванова. Изчакването на подходящи метеорологични условия за топло асфалтиране ще позволи ремонтирането  на 4 пъти по-голяма площ, уточни кметът.

Възстановяването на уличната настилка започва с основните пътни артерии и подходите към жизнено важни институции като Втора клинична база, към която води включената в обиколката ул. „Мария Кюри“.

IMG 2976

Решено е и средствата от инвестиционния кредит, отредени за улици, да не се използват за други дейности, допълни плевенският градоначалник.

В първия етап на ремонтните дейности са включени 46 улици. Общата площ е 600-700 кв.м. Възстановяването им ще приключи до началото на април, уточни управителят на „Инжстрой“.

След като приключат ремонтите в Плевен, започват дейностите по възстановяване на междуселските и улиците в малките населени места.

След изкърпването започват основните ремонти по ул. „Самуил“, „Георги Кочев“ и други.

Copyright 2013 Община Плевен - Кметът Стойков лично инспектира уличните ремонти
slots games - slots-games.org