Новини

Дарителска кампания в подкрепа на пострадалите от село Бисер обяви Общината

Публикуван на Вторник, 07 Февруари 2012

Съболезнователен адрес по повод жертвите от наводненията в с. Бисер изпрати Кметът на Община Плевен доц. д-р Димитър Стойков до Кмета на Община Харманли Михаил Лисков.

Вестта за трагедията в село Бисер потресе всички ни. С дълбоко съпричастие се присъединяваме към скръбта от загубата на невинните жертви на наводненията, се казва в съболезнователния адрес. Мислено сме с Вас и съпреживяваме тежкия момент заедно с цялата нация. Вярваме, че  въпреки непрежалимата загуба близките на загиналите ще намерят силите и куража да продължат напред! Дълбок поклон!

В обявения Ден за национален траур – 8 февруари, Община Плевен ще свали наполовина националния флаг пред сградата, а Кръглата маса във връзка с инициативата JESSICA същия ден ще започне с едноминутно мълчание на участниците в памет на загиналите във водната стихия.

В отговор на запитвания Община Плевен създаде организация  за събиране дарения за бедстващите в с. Бисер. Местата са клубове на хората с увреждания и пенсионерите на ул. „Руй” 2; бул. „Г. Кочев” 39 /бл. „Росица”/ ; ул. „Сан Стефано” 40; ул. „Д. Попов” 2. Даренията ще се събират от 8:30 до 12:30 часа и от 13 до 17 часа, в дните от сряда до петък.

Желаещите да помогнат с парични дарения могат да превеждат суми на обявената от Българския Червен кръст национална сметка:

Български Червен кръст

УниКредит Булбанк АД

BG64UNCR76301078660913

UNCRBGSF

Copyright 2013 Община Плевен - Дарителска кампания в подкрепа на пострадалите от село Бисер обяви Общината
slots games - slots-games.org