Новини

Новите лица в общинската администрация

Публикуван на Сряда, 11 Януари 2012

09.01.2012-brifing1Йонита Иванова е началникът на отдел  "Образование и култура" в Община Плевен. Тя бе представена от кмета доц. д-р Димитър Стойков на брифинга на 9 януари.

До назначаването си в Общината Йонита Иванова е  преподавател в Математическа гимназия "Гео Милев" - Плевен.  Философ по образование с 22-годишен педагогически стаж.

Пред медиите тя обяви, че започва новата си работа с амбицията да е полезна на Плевен и плевенчани и приема назначение си като едно предизвикателство, което скоро да доведе до нови, положителни промени в областта на образованието и културата.

Павлина Тодорова е новият началник на отдел "Екология". Сондажен инженер със стаж в "Нефт и газ", главен експерт в отдел "Контрол" в Басейнова дирекция, инвеститорски контрол при изграждането на ВЕЦ "Зора" в Априлци и инвеститорски контрол и "Ръководител обекти" в холдинг в Правец. Като участник в строителната дейност на фирмите, Павлина Тодорова има опит и ясна идея, какво трябва да се спазва от фирмите, за да се опазва природната среда.

Владислав Иванов е новият главен инженер на Община Плевен, стана ясно още на брифинга.

Това са тримата нови в структурата на Общината, обяви кметът на Плевен.

Овакантените ръководни постове в другите отдели и дирекции са заети от дългогодишни служители в тях, доказали професионализма и уменията си, което е пример за приемственост, обяви доц. д-р Димитър Стойков. 

Copyright 2013 Община Плевен - Новите лица в общинската администрация
slots games - slots-games.org